Julkalender Lucka 11- Våra kemiska hjärtan

Julkalender Lucka 11- Våra kemiska hjärtan

Våra kemiska hjärtan
Oj, vad den beskriver den den första riktigt stora förälskelsen på ett trovärdigt sätt. Det kanske låter avskräckande för några, men jag hoppas på det motsatta. Det är inte beskrivning om att gå på rosa moln, utan tvärtom. Kärleken river, sliter och känns inte så bra större delen av den vakna tiden. Det är inte heller en kärlek som uppstår vid första ögonkastet utan något som växer fram. 
Huvudpersonen är Henry Page. Han är en obotlig romantiker, men har faktiskt aldrig varit riktigt kär. Tills han möter Grace Town. Hon haltar in i hans liv med käpp  klädd i för stora pojkkläder. Vem är hon egentligen? Duscha verkar inte stå så högt i kurs för henne, men ändå- det är något med den här personen som drar och lockar. 
Det är verkligen en lite annorlunda kärlekshistoria, ta dig gärna tid att läsa den. Snart stundar ett långt och skönt jullov och kanske vill du ha sällskap av en riktigt bra bok?
Författarinnan heter Krystal Sutherland och det är hennes debutbok. Boken har fått stor uppmärksamhet och kommer även att filmatiseras. Det är ingen mindre än Jessica Schiefauers som översatt den svenska. Hon har bland skrivit den kritikerrosade ungdomsboken När hundarna kommer. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *