Strax före tolvslaget av Rainbow Rowell

Strax före tolvslaget av Rainbow Rowell

 2020 lider mot sitt slut, och snart kan vi byta ut almanackan. Om du inte vet vad du ska välja för bok att avsluta året med så är mitt tips denna: 

Boken innehåller två noveller- Tolvslag och Själsfränder. Gemensamt för berättelserna är att de handlar om vänskap, kärlek, och så klart även nedräkning. 
Tolvslag handlar om Noel och Mags. De har varit vänner i flera år och de firar alltid nyår tillsammans. Detta året har det gått upp för Mags att hon är kär i Noel. De befinner sig på en fest med mycket folk. Noels årliga tradition är att spana efter tjejer och hitta en lämplig kandidat att kyssa vid tolvslaget.  Men Mags vill ju vara den som blir kysst…
I Själsfränder möter Elana, som är ett stort fan av Stars Wars, sin like i Gabe. De träffas inför premiären av den senaste Star Warsfilmen  och de är beredda att köa i flera dygn, för så ska det vara inför stora premiärer. Människor som knuffas, skriker och är beredda att göra vad som helst för en säkrad plats. Verkligheten ser annorlunda ut när det är möjligt att köpa biljetter on-line, och kön består bara av tre personer, varav Elena och Gabe är två.  
Ha en trevlig stund med denna bok och även ett 
 GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *