Adventskalender Lucka 7

Adventskalender Lucka 7

Vänner för alltid heter en bok av Emma Askling som kom i somras. Denna bok är en fristående fortsättning på boken Kompisar online som vi tidigare skrivit om på Biblioteksbubbel.

Vänner för alltid handlar om några kompisar som ska börja sexan. Zorona har varit i Bosnien i fyra veckor och nu ser hon fram emot att komma hem till bästisen Luna och de andra kompisarna igen. Men inget blir som hon har tänkt sig. Hanna är tillbaka i klassen igen efter att ha bott i Norge ett tag. Hanna och Luna var bästisar förr och nu känner sig Zorona utanför. Det är svårt för tre tjejer att vara kompisar. När sedan Melvin vill vara tillsammans med Zorona blir det ännu jobbigare. Luna är ju kär i Melvin. Hur ska Zorona göra nu? Hon gillar också Melvin.

Vänner för alltid är en välskriven och bra bok om kompisar under mellanstadieåldern. Läs också gärna böckerna En bästis, tack, och Kompisar online. Det är Emma Askling som har skrivit dessa böcker som är fristående men som delvis handlar om samma personer i samma klass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *