Gammalt och nytt

Gammalt och nytt

Regnet öser ner utanför fönstret och hjälper till att plocka semestern ur kroppen. Det har varit underbart skönt, avkopplande och produktivt att vara ledig och jag hoppas kunna glida lite lugnt in i jobbet igen. Det är första gången jag har riktig sammanhängande sommarsemester och jag kan tänka mig att ha det fler gånger!

Här på Ljungenskolan, där jag sitter idag, ger barnen på Fritidsklubben lite liv åt tillvaron. Annars är det stillsamt utan lärare och elever ytterligare några dagar. Men jag ska nog lyckas fylla dagarna ändå. Jag har så många planer för hösten som måste struktureras, planeras och funderas över. Det finns ändå en förväntan och spänning inför en ny termin, ett nytt läsår. Det kommer att bli bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *