Julkalender Lucka 9 – Layers

Julkalender Lucka 9 – Layers

Dorian är hemlös och lever på gatorna. En kväll småbråkar han med Emil, en annan kille som också lever på gatan. På natten vaknar Dorian upp, han ligger bredvid Emil som ligger väldigt, väldigt stilla. Dorian upptäcker till sin fasa att Emil är död – mördad. Är det Dorian som har mördat honom? Han har inget minne av att de bråkade så mycket. Dorian flyr och kommer i kontakt med Nico som säger att han vill hjälpa hemlösa. Dorian kan få följa med Nico till ett ställe som drivs av Bornheim. Där kan han få bo, äta och få gå i skolan.

Dorian följer med Nico, vad har han för val? Livet kan inte bli värre än vad det redan är. Det enda som Bornheim kräver av de hemlösa som bor hos honom är att de ska hjälpa honom att dela ut reklam eller andra paket ibland. Dagarna går och Dorian trivs hos Bornheim, han får kompisar och han träffar underbara Stella. Att dela ut reklam är inte svårt eller jobbigt men Dorian börjar undra vad det är i paketen som han ska hjälpa till att leverera. Och vad är det för människor som tar emot paketen?

Layers är skriven av Ursula Poznanski. Hon har tidigare bland annat skrivit den spännande trilogin Sveket, Sammansvärjningen och Slutet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *