Spår i sanden – sommarläsning på stranden!

Spår i sanden – sommarläsning på stranden!

Nu är det sommarlov! Det är sol, bad och glass. Är du sugen på lite sommarläsning? Satsa då på Spår i sanden, en alldeles nyskriven bok av Nora Flygt och Torbjörn Flygt.

Tonåringarna Sanna, Nelly och Kristian tillbringar sommarloven i Falsterbo, så också denna sommaren. Alla har blivit ett år äldre men tycker fortfarande att det är kul att träffas på stranden. De badar, köper glass från piratglassbåten och har lata, härliga dagar tillsammans. Denna sommaren blir dock annorlunda. Det börjar med att Sannas lillebror Kim hittar ett okänt mynt precis vid staketet intill militärområdet. Vad är det för ett mynt och vem har tappat det där? Vid militärområdet får ingen vara, det är till och med en kille som har försvunnit där för länge sedan. En annan märklig sak som händer är att piratbåten kommer in mot stranden även på natten, då säljer den inte glass utan släpper av människor. Vem är det som släpps av och varför kommer de på natten?

Spår i sanden är en lättläst och spännande sommardeckare som passar bra för någon i 9-12-årsåldern. Allra bäst passar den att läsas på ett badlakan på stranden.

Trevlig sommarläsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *