Adventskalender Lucka 10

Adventskalender Lucka 10

Jag och många med mig älskar serien Pax som innehåller många väsen ur nordisk folktro. Författare är Åsa Larsson och Ingela Korsell. Ingela har även skrivit boken Väsenologi där du kan lära dig nästan allt om många av de väsen som finns i nordisk folktro. Boken är upplagd så att du först får en genomgång av ett väsen, sedan en berättelse om hur det kunde låta förr.Till sist får du en klargörande text om olika skepnader väsen kunde ta, hur du gör för att slippa dem och hur vi förhåller oss till dem i nutid.
Illustrationerna har Reine Rosenberg gjort. Till min stora glädje läste jag på Ingelas instagram att det planeras för en till bok om väsen, den ser jag fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *