Årets bokmässa

Årets bokmässa

 Om det vore att vanligt år skulle jag i denna stund varit på väg till Bokmässan i Göteborg. Antagligen tillsammans med flera biblioteks- och lärarkollegor. I år är det dock, som alla vet, inget vanligt år!

Trots allt har Bokmässan inte ställt in i år – utan den har ställt om. I stället för att samla nästan 100 000 besökare i Göteborg under fyra dagar har man i år satsat på ett helt digitalt program. Under fyra dagar kan vi, ALLA som vill, få ta del av årets bokmässa helt G R A T I S!

Bokmässan erbjuder 140 studiosamtal för alla helt gratis. Det är samtal med och om författare såklart men också samtal som berör årets teman Digital kultur, Demokrati, Lärande och Morgondagen. Lägg sedan till att många förlag, författare och förläggare satsar på att ha egna digitala sändningar via webbsidor, instastories och Facebook. Det finns alltså ett gediget utbud att ta del av.

Jag har gjort upp ett program för mig som innebär att jag kommer att sitta och lyssna på olika föreläsningar och samtal nästan oavbrutet under två dagar med start om några minuter.

Här finns programmet för Bokmässan 2020. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *