Boktips för klubben

Boktips för klubben

Jag har klubbverksamhet varannan måndag denna terminen och hittills har vi bland annat gjort bokmärken, bokkonst, Black Out Poetry och skyltat om efter elevernas önskemål. Nu önskade de boktips, och det säger jag aldrig nej till!
Jag plockade ihop nedanstående böcker

Eleverna var också sugna på att tipsa varandra, så efter lite letande i hyllorna så tipsade de om dessa

Det är så roligt att höra vad eleverna väljer som viktigt att berätta när de tipsar om böcker. Det är inte alltid det jag tar upp. Några har också blivit inspirerade av mig och berättar resolut att vill du veta hur boken slutar, får du läsa den 🙂 Några av böckerna hade flera läst, de diskussionerna var härliga att lyssna till! Eleverna önskade ett tillfälle till med boktips, så det kör vi om några veckor inför sommarlovet och alla härlig lösning en hinner då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *