Ny spännande fantasy! Amari och Nattbröderna

Ny spännande fantasy! Amari och Nattbröderna

Amari och hennes mamma lever i ett utanförområde, ensamma sedan Amaris storebror Quinton försvann spårlöst för några månader sedan. Polisen tror att han lockats in i kriminalitet och dödats, men Amari känner sin bror, han skulle aldrig ljuga för henne. Säger han att han har ett spännande, hemligt jobb så är det så! Men ingen tror henne, inte ens mamman. Efter att ha blivit avstängd, helt oförskyllt, från sin fina dyra privatskola som hon har stipendium till, så får hon en märklig leverans. Ännu märkligare är det att den är levererad till broderns garderob…

Nu öppnar sig en ny värld för Amari, en värld som innehåller så mycket mer än hon någonsin kunnat föreställa sig! En värld fylld av magi, och som hennes bror var en del av innan han försvann på ett superhemligt uppdrag. Det enda som krävs är att Amari accepteras på Byråns skola för barn med magiska gåvor. Antagningsproven är svåra, “arveleverna” gör livet surt för henne och som om inte det var nog så visar det sig att hon har en förmåga som ingen sett på flera hundra år, dessutom inga populär förmåga.

Till Amaris stora förvåning så väljer en av arveleverna, en elev vars familj har tillhört byrån i generationer, att bilda par med henne. Dylan van Helsings storasyster var partner till Quinton och försvann samtidigt som honom. Han och Amari börjar utreda syskonens försvinnanden tillsammans med Amaris enda andra vän Elise, men motarbetas av Dylans tvillingsyster och resten av familjen som vill kasta ut Amari. Det de upptäcker skakar hela Byrån!

“Amari och Nattbröderna” av B B Alston är en spännande berättelse i Harry Potteranda. Nästa bok i serien kommer ut på engelska i vår och heter “Amari and the Great Game”. Det är lite oklart hur många delar serien kommer att bestå av men jag ser fram emot att läsa den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *