Sonya Sones Succeér

Sonya Sones Succeér

Efter succén med böckerna Vad mina vänner inte vet och Vad min flickvän inte vet följer nu Sones upp med boken En sån där vidrig bok där mamman dör

En sån där vidrig bok där mamman dör handlar om Ruby som, när boken börjar, är på väg i ett flygplan till sin pappa som bor i Los Angeles. Ruby själv har bott i Boston i hela sitt liv. Rubys mamma har dött och nu ska Ruby lämna sin stad, sin moster, sin bästa kompis och sin kille och flytta till sin pappa som hon aldrig har träffat. En pappa som hon hatar eftersom han gjorde slut med hennes mamma redan innan Ruby var född.

Till på köpet är Rubys pappa inte vem som helst, Rubys pappa är Whip Logan – en av världens mest kända skådespelare!
Så Ruby lämnar sitt gamla liv i Boston och tvingas in i ett nytt liv i Hollywood där Cameron Dias, Brad Pitt och Johnny Depp tillhör vardagen. Ruby tillbringar sina dagar i en överklasskola i Hollywood och eftermiddagarna vid poolen. Hon får allt hon pekar på av Whip.

Ändå är Ruby inte det minsta glad, hon längtar efter sin kompis och sin kille, hon vill inte bli vän med Whip (han övergav ju hennes mamma) och den största sorgen är saknaden efter mamma. Ruby har inga tårar kvar, tårarna tog slut den natten mamma dog.

Sonja Sones böcker är skrivna som en slags diktromaner. Jag har tidigare skrivit om diktromaner HÄR. Böckerna består av korta stycken, nästan som dikter som fogas samman till en berättelse. Det här sättet att skriva på är både smart och lättläst. Jag tycker mycket om denna typ av böcker.

Läs En sån där vidrig bok där mamman dör! Boken är ytterligare en storsuccé av Sonya Sones!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *